Kohteet >

Taivalkoskentie 176 majoitustilat

Taivalkoskentie 176 majoitustilat

97900 POSIO

Loma-asunto, Livojärvi
653 m², Kaksi majoitusrakennusta, varastotilaa

Mh. 110 000 €

Ladataan kohteen kuvausta...

Perustiedot

Kohdenumero

482

Kohdetyyppi

Loma-asunto

Sijainti

Taivalkoskentie 176 majoitustilat

Kaupunginosa

Livojärvi

Kiinteistötunnus

614-414-1-43

Huoneluku

Kaksi majoitusrakennusta, varastotilaa

Kerrosmäärä

1

Tontin omistus

Oma

Lämmitysjärjestelmä

Majoitusrakennuksissa molemmissa yksi ilmalämpöpumppu, sähköpattereita ja pönttöuunit. Kylppärissä lattialämmitys sähköllä

Vapautuminen

Sopimuksen mukaan, nopeasti kaupasta.

Pinta-alat

Pinta-ala

653 m²

Muu ala

65 m²

Muu ala lisätiedot

Pinta-alatiedot on ilmoitettu kerrosalan mukaan. Majoitusrakennus 1 (kerrosala noin 345 m2) sekä majoitusrakennus 2 (kerrosala noin 308 m2). Muu pinta-ala: marjavarasto, kerrosala 65 m2. Pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Asuinrakennuksen todellinen asuinpinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.

Tontin / tilan pinta-ala

8 000 m²

Hinta ja kustannukset

Myyntihinta

110 000 €

Kiinteistövero

1 388,13 €

Muut maksut

HUOM! Käyttökustannukset koskevat koko kantatilaa kaikkine rakennuksineen, myös asuinparitaloa. Käyttökustannusten jakautuminen: sähkö, vesi, jätevesi ja vakuutukset arvio 2/3 majoitusrakennuksille, 1/3 paritalolle. Energiankulutus vaihtelee vuosittain, ollen noin 40 000 – 60 000 kWh. Vakuutusmaksut vuosittain suuruusluokkaa noin 1000 €. Sakokaivojen tyhjennys kerran vuodessa, kustannus noin 150 €. Roskisten tyhjennys joka toinen viikko majoituskaudella, josta kustannus noin 500 €. Kaupan kustannukset: ostaja vastaa määräalan lohkomisen kustannuksista (1.320 eur), lainhuudosta (161 eur), varainsiirtoverosta 3% kauppahinnasta sekä kaupanvahvistajan palkkiosta 128 eur puolet (64 eur). Edellä mainitut hinnat ovat ilmoitusajankohdan mukaiset. Ajankohtaiset toimitushinnat tulee tarkistaa Maanmittauslaitokselta.

Energiankulutus

Katso kohta muut maksut.

Kiinteistö ja rakennukset

Tehdyt korjaukset

Vuonna 2020 majoitusrakennuksiin on vaihdettu seitsemän ikkunaa; päädyssä, julkisivun puolella ja keittiössä. Majoitusrakennusten vesi tulee paritalokiinteistöltä. Vuonna 2021 paritalokiinteistölle on rakennettu toinen kaivo ja tehty juomavesijärjestelmistä vikasietoiset toisella pumpulla ja automatisoimalla pumppujen ja kaivojen vuorokäyttö.

Lisätietoja rakennusoikeudesta

Posion kunta, rakennusvalvonta, puh. 040 8012 265, email: rakennusvalvonta@posio.fi.

Ranta

Ei rantaa

Liittymät

Caruna sähköliittymä, yhteinen paritalon kanssa. Vesi tulee paritalon rengaskaivoista. Jätevesijärjestelmänä kaivot ja imeytyskentät.

Liittymien lisätiedot

Sähköliittymä ja vesikaivo ovat yhteiset paritalokiinteistön kanssa. Kaupan yhteydessä asennetaan alamittarit ja laaditaan sopimus käytänteistä sekä kulujen jakamisesta. Rakennusten yhteinen jätevesijärjestelmä sijaitsee majoitusrakennusten tontilla.

Kaavoitus

Ei kaavaa

Lisätietoja kaavoituksesta

Posion kunta, rakennusvalvonta, puh. 040 8012 265, email: rakennusvalvonta@posio.fi

Energialuokka

eivaadita

Rakennusmateriaali

Puu, kappaletavara.

Rakennusvuosi

1954

Lähipalvelut

Koulu

Posion koulut 18 km

Kauppa

Posion keskustan palvelut 18 km

Yhteydet

Linja-autopysäkki 0,5 km. Matkaa Kuusamon lentokentälle 61 km, Rovaniemen lentokentälle 151 km ja Oulun lentokentälle 214 km. Lähin rautatieasema on Rovaniemellä, noin 150 km.

Tilat ja säilytys

Keittiö

Ensimmäisessä majoitusrakennuksessa on laitoskeittiö ja ruokasali. Keittiössä on leivinuuni.

Makuuhuoneet

Useita majoitushuoneita molemmissa majoitusrakennuksissa. Ensimmäisessä majoitusrakennuksessa on kolme ryhmämajoitustiloiksi muutettua luokkahuonetta. Toisessa majoitusrakennuksessa on kymmenen majoitushuonetta.

Wc

Useita WC-tiloja molemmissa majoitusrakennuksissa.

Sauna

Oma sauna

Muut tilat

Ensimmäisessä majoitusrakennuksessa on kolme ryhmämajoitustiloiksi muutettua luokkahuonetta, laitoskeittiö, ruokasali, peseytymis- ja wc-tiloja. Toisessa majoitusrakennuksessa on kymmenen majoitushuonetta, käytävä- ja aulatiloja ja peseytymis- ja wc-tiloja. Kauppaan sisältyy marjavarasto, kerrosalaltaan 65 m2. Marjavaraston alle lohkotaan tontti, joka sisältyy määräalaan omana palstanaan. Marjavarastorakennuksesta laaditaan erillinen kauppakirja.

Auton säilytys

Autoille pihapaikat.

Lisätietoja kohteesta

Sari Käsmä

FM, LKV laillinen kiinteistönvälittäjä, LVV, KAUPANVAHVISTAJA

0406709766

sari.kasma@tunturilkv.com